CDI

Conveni per eliminar la doble imposició amb la República Txeca

Govern ha avalat avui el reglament del joc d'apostes

Signatura conveni CDI amb la República TxecaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Finances iPortaveu, Eric Jover, ha signat un conveni per eliminar la doble imposició amb la República Txeca, segons ha informat Jover. La signatura s'ha dut a terme en el marc de la visita de l'ambaixador txec a Andorra, IvanJancárek, al país. El conveni, segons han coincidit, ha debeneficiarel procés d'obertura i de diversificació econòmica del Principat ireforçarles relacions econòmiques amb la República Txeca. D'aquesta manera s'eleven a 14 els convenis negociats per evitar la doble imposició i prevenir evasió fiscal, restant pendents de tràmits de signatura i ratificació els de Mònaco i el de Països Baixos.

Aprovat el reglament del joc d'apostes

El consell de ministres ha aprovat avui el reglament del joc d'apostes. El text estableix els tipus de joc d'atzar autoritzats, les seves funcions i condicions en les quals poden ser oferts al públic. Així, es posa atenció a les modalitats de jocs d'atzar autoritzades segons el tipus de llicència, l'import màxim de les apostes, la naturalesa i la importància dels premis que es poden atribuir i el nivellmàximde pèrdua possible.

L'executiu concreta que fins ara no hi havia desplegament reglamentari en matèria de jocs d'atzar autoritzats en l'explotació del casino de joc, amb jocs mixtos d'atzar i d'habilitat, així com les apostes de contrapartida.

tracking