SDP acusa el Govern d'"inacció" davant la problemàtica de l'habitatge

El partit afirma que les propostes de l'executiu només són "declaracions d'intencions"

SDP aquesta tarda en roda de premsaSDP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Progressistes-SDPha acusat aquesta tarda d'"inacció" del Govern davant de la problemàtica de l'habitatge, el que ha agreujat la situació a la qual s'ha arribat en aquesta matèria. Segons aquesta formació, ha calgut esperar que la situació fos innegable "perquè arribessin declaracions de bones intencions", que afirmen que no van a la font del problema "per tranquil·litat l'opiniópública".

La secretària d'organització del partit, ElisabetZoppetti, ha recordat que el Governha tingutquatre anys per posar fil a l'agullaperòno s'ha fet res i "ara es fan anuncis en to electoral perquè ja no hi ha marge" per esperar més.

L'exconseller general VíctorNaudi, ha manifestat que el seu partit està "molt preocupat per la situació" iha insistitque "de solucions n'hi ha", com exposaven al seu programa electoral del 2019. En aquestsentit,Progressistes-SDP, aposta per implicar els comuns, el Govern i el Consell General "per treballar amb responsabilitat i visió de futur, cosa quecosta molt d'aconseguir-se amb els polítics actuals".

Per la seva banda, Josep Roig, membre del consell nacional, ha apuntat algunes possibles mesures com establir un índex de referència del preu del lloguer i fixar un topall als increments del lloguer. A més, Roig ha esmentat la necessitat d'un pla nacional per construir habitatgessocialsi impulsar una política per a la reforma de pisos vells, entre altres iniciatives.

tracking