balanç de detencions

Detingut un jove que tenia una ordre d'expulsió de 3 anys

En ser traslladat a les dependències policials es va constatar que ja se l’havia controlat

Dos vehicles policials.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir diumenge passat un home no resident de 25 anys per delictes contra la funció pública i el tràfic jurídic. Segons va informar el cos en el balanç de detencions del cap de setmana passat, el jove va ser controlat quan anava indocumentat. En ser traslladat a les dependències policials els agents van constatar que ja se l’havia controlat anteriorment indocumentat i es va identificar als policies verbalment amb una altra identitat.

El cos va comprovar que l’home comptava amb una ordre d’expulsió administrativa per un període de tres anys.

El cos policial també va detenir el cap de setmana passat tres persones per delictes contra la seguretat en el trànsit. Els dos arrestos van tenir lloc la matinada del dissabte a les 02.55 hores i a les 03.25.

En el primer d’aquests, la policia va enxampar un home resident de 25 anys que conduïa amb una taxa d’1,00 g/l d’alcohol, mentre que mitja hora més tard va detenir un resident de 37 anys que va donar 1,11 g/l en la prova d’alcoholisme.

La darrera detenció del cap de setmana va ser el dissabte a la nit, quan els agents duaners van detenir un no-resident de 33 anys que intentava accedir al país per la frontera del riu Runer amb 1,1 grams de cocaïna i 4 grams de marihuana.

tracking