emprenedoria

Andorra es reforça com un entorn d'innovació oberta

El Summit ha premiat Hydrometeorological Innovative Solutions

Gallardo adreçant-se als assistents ahir.SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de persones van participar ahir en el segon Summit d’Innovació organitzat per Andorra Recerca i Innovació, celebrat a l’Andorra Park Hotel. L’esdeveniment va servir per aprovar l’adhesió a l’Estratègia Nacional d’Innovació i Emprenedoria i en les comissions formades per experts del país en talent, empresa i finançament.

El ministre d’Economia, Jordi Gallardo, va donar la benvinguda als assistents i va explicar els avenços fets al país per esdevenir un entorn atractiu d’innovació oberta. “Una de les prioritats dels darrers anys ha estat el desenvolupament i posicionament d’Andorra com un entorn atractiu i competitiu d’innovació oberta i emprenedoria, i un dels elements vertebradors per assolir-ho ha estat l’estratègia d’innovació, que avui compleix una de les seves fites amb la ratificació i adhesió per una gran part de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria d’Andorra”, va remarcar.

Gallardo també va presentar la web Andorra Startup com una plataforma d’accés obert que genera un mapa amb els actors més rellevants de l’ecosistema andorrà en àmbits d’innovació i emprenedoria. Durant el Summit d’Innovació, el director d’AR+I, Marc Pons, va fer entrega dels premis del repte Plantech, impulsat conjuntament amb l’Institut d’Innovació d’Israel el maig passat. La guanyadora ha estat Hydrometeorological Innovative Solutions (hyds), que desenvoluparà el pilot a Andorra.

tracking