Esquí

Ordino Arcalís planteja obrir pistes aquest cap de setmana

Grandvalira Resorts generarà aquesta temporada més de 2.500 llocs de treballs, 2.000 dels quals estan ocupats per temporers

Presentació campanya Grandvalira ResortsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira Resorts Andorra ha presentat aquest matí les novetats per a la temporada d’hivern 2022-2023, la primera en què totes les estacions del Principat, Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Grandvalira, estaran agrupades sota una mateixa marca; i, també, la primera amb un forfet únic. Juan Ramón Moreno, director general de Grandvalira, ha desvelat que les primeres pistes d’esquí en obrir seran les d’Ordino Arcalís, que obriran aquest cap de setmana sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Aquesta temporada, GrandvaliraResortsAndorra ha invertit 17,5 milions d'euros en total, repartits entre 12,5 milions a Grandvalira, 2,5 milions a Pal Arinsal, i 2,5 milions a Ordino Arcalís. A més a més, l'empresa ha generat més de 2.500 llocs de treball, 2.000 dels qualsestanocupats per temporers. "Hem fet un esforç molt important proporcionant allotjament a 1.100 treballadors", ha afirmat el director general. Aquests allotjaments inclouen hotels i apartaments propietat de l'estació, i altres apartaments amb què han arribat a un acord.

tracking