Solidaritat

La Caminada contra el càncer recapta 9.800 euros

La Fundació Jacqueline Pradère i Grup Pyrénées han fet avui entrega del xec solidari al president de l'Assandca

Entrega del xec solidari a AssandcaAssandca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 9a Caminada contra el càncer va recaptar un total de 9.801,84 euros, una xifra gairebé idèntica a la de l'any passat, segons s'informa en nota de premsa. El president de l'Associació andorrana contra el càncer (Assandca), JosepSaravia, ha rebut avui el xec a mà de la vicepresidenta de la FundacióJacquelinePradère, CristinaUrbiola, i pel president general del GrupPyrénées,SergioRomero.

L'Assandcadestaca que la venda de samarretes ha augmentat en 1.303 articles venuts, mentre que l'aportació mitjana ha estat més baixa que l'any anterior. De l'import recaptat, 9.101,84 euros provenen de les vendes de la samarreta i 700 euros van ser aportats per la FundacióJacquelinePradère. L'associació valora positivament el nombre de participants en la caminada, que va voltar el miler tot i ser un dia plujós.

Saraviaha apuntat que "la feina per l'any següent comença en el mateix moment que acaba la caminada anterior", alertant que l'any que ve, coincidint amb la desena edició de l'esdeveniment "serà especialment sonada". "Els dos últims anys hem ratllat la línia dels 10.000 euros de recaptació i ens agradariasuperar el llistó en aquestapropera edició", ha corroborat el president de l'Assandca.

tracking