L'entrada de visitants augmenta un 4,6% a l'octubre

El flux de vehicles registrat a les fronteres ha estat un 2,2% inferior al de l'any passat

Pernoctacions per nacionalitatEstadística

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra ha rebut 652.321 visitants a l'octubre que representen un 4,6% més que els 623.490 del mateix mes de l'any passat, segons indica Estadística. El recompte es concreta en una pujada del 6% de les persones que han fet nit al país i d'un 3,8% en el cas dels excursionistes que només han passat unes hores a Andorra.

El detall de les xifres publicades per Estadística mostra una baixada de visitants espanyols del 6,6% i un increment dels d'altres nacionalitats que no són les veïnes del 47%.

L'entrada de visitants ha estat superior a l'arribada de vehicles, que disminueix en un 2,2% en comparació a la de l'octubre del 2021, situant-se en un total de 338.185. Els vehicles pesants són els que més baixen, en un 11,9%, mentre que els turismes ho fan en 1,9%. En aquest sentit, els cotxes provinents d'Espanya han presentat un decrement del 2,3%, mentre que els que venen de França han variat negativament en un 1,1%. D'altra banda, els vehicles pesants baixen en un 11,8% en la frontera hispanoandorrana, i en un 12,9% a la francoandorrana.

tracking