Educació

Fira d'orientació als joves per estudiar a França

L'ambaixada de França a Andorra organitza dimarts 29 de novembre un saló obert per promocionar l'ensenyament superior francès

Fira d'orientació als joves per estudiar a FrançaAmbaixada de França a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ambaixada de França a Andorra organitza el dimarts 29 de novembre una fira d'orientació per estudiar a França on es promocionarà l'ensenyament superior francès entre els estudiants de batxillerat i universitaris del Principat. El saló, obert de les 10 fins a les 18 hores i d'entrada lliure, s'ubicarà al Centre de Convencions de la capital. L'esdeveniment comptarà amb petites conferències i hi participaran prop de vint establiments d'ensenyament superior general i professional que vindran del país gal per donar a conèixer les seves formacions.

Els alumnes de première i terminale del Lycée Comte de Foix, els alumnes de primer i segon de batxillerat de l'escola andorrana i els alumnes de la formació professional andorrana visitaran el saló en grups de classes, acompanyats pels seus professors, segons apunta l'ambaixada gala.

El saló compta amb la col·laboració del ministeri d'Educació d'Andorra, la delegació per a l'educació francesa a Andorra, l'acadèmia Montpeller i la representació del Copríncep francès.

tracking