Detingut un jove que tenia una ordre d'expulsió de 3 anys

La policia ha detingut cinc persones aquest cap de setmana, tres per conduir sota els efectes de l'alcohol

Agents del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir un home no resident de25anys per delictes contra la funció pública i el tràfic jurídic. Segons s'informa en el balanç de detencions d'aquest cap de setmana, el jove va ser controlat quan anava indocumentat. En ser traslladat a les dependències policials, els agents van constatar que ja se l'havia controlat anteriorment indocumentat i identificant-se verbalment amb una altra identitat. El cos va comprovar que l'home comptava amb una ordre d'expulsió administrativa per un període de tres anys.

El cos policial ha detingut aquest cap de setmana tres persones per delictes contra la seguretat en el trànsit. Dos arrestos van tenir lloc el dissabte a les 2.55 hores i a les 3.25 hores. En el primer d'aquests, la policia va enxampar un home resident de25anys que conduïa amb una taxa d'1,00 g/l d'alcohol, mentre que mitja hora més tard va detenir un resident de37anys que va donar 1,11 g/l en la prova d'alcoholisme.

La darrera detenció del cap de setmana va ser el dissabte a la nit, quan els agents duaners van detenir un no resident de33anys que intentava accedir al país per la frontera del riu Runer amb 1,1gramsde cocaïna i 4 grams de marihuana.

tracking