Andorra Recerca i Innovació

Andorra es reforça com un entorn d'innovació oberta

El Summit d'Innovació ha premiat Hydrometeorological Innovative Solutions

Entrega del premi a Hydrometeorological Innovative SolutionsAR+I

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de persones han participat avui en el II Summit d'Innovació organitzat per Andorra Recerca i Innovació, celebrat a l'Andorra Park Hotel. L'esdeveniment ha servit per aprovar l'adhesió a l'Estratègia Nacional d'Innovació i Emprenedoria i en les comissions formades per experts del país en Talent, Empresa i Finançament. El ministre d'Economia, Jordi Gallardo, ha donat la benvinguda als assistents i ha explicat els avenços fets al país per esdevenir un entorn atractiu d'innovació oberta. "Una de les prioritats dels darrers anys ha estat el desenvolupament i posicionament d'Andorra com un entorn atractiu i competitiu d'innovació oberta i emprenedoria, i un dels elements vertebradors per assolir-ho ha estat l'Estratègia d'Innovació, que avui compleix una de les seves fites amb la ratificació i adhesió per una gran part de l'ecosistema d'innovació i emprenedoria d'Andorra", ha dit.

Gallardo també ha presentat la web Andorra Startup com una plataforma d'accés obert que genera un mapa amb els actors més rellevants de l'ecosistema andorrà en àmbits d'innovació i emprenedoria.

Durant elSummitd'Innovació, el director d'AR+I, Marc Pons, ha fet entrega dels premis del reptePlantech, impulsat conjuntament amb l'Institut d'Innovació d'Israel el maig passat. La guanyadora ha estatHydrometeorological Innovative Solutions(hyds), que desenvoluparà el pilot a Andorra.EmnotioniEarthpulsehan rebut dosaccèssitsque els permetrà explorar la possibilitat de fer un projecte ambAR+I al país.

tracking