COS POLICIAL

Segona formació en documentació falsa

Policies, duaners i agents de l’administració adscrits al servei d’Immigració han rebut la instrucció durant dues jornades

Els diplomes s'han lliurat a l'edifici administratiu de l'ObacPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Policies, membres del Cos de Duana i agents de l’administració adscrits al servei d’Immigració s’han format aquesta setmana en detecció de documents inautèntics, segons informa el cos de seguretat en un comunicat. Aquesta és la segona edició del cursimpartit el passat mes de setembre per part de formadors de la Police Nationale francesa.

La formació, que s’ha realitzat durant dues jornades, s’ha impartit a un total de 20 persones, 13 policies, 4 membres de Duana i tres administratius. La policia destaca que elsassistents han conegut amb detall les marques de seguretat de diferents documents d’identitat, passaports, permisos de conduir i altres, així com les eines per identificar-les i detectar possibles fraus. A través de diversos exemples, els alumnes de la formació també han vist quins són els tipus de falsificacions més habituals per poder-les descobrir més ràpidament.

A més, el cos de policia ha lliurat els diplomes aquest divendres a l’edifici administratiu de l’Obac.

tracking