Detingut un conductor de 30 anys amb una taxa d'1,56 d'alcohol

La policia va arrestar quatre persones per positius en tòxics i alcoholèmia, i tres més per conduir amb el permís retirat

Un vehicle de la policia a la seu judicial on s'està jutjant el crim de VilaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 27 anys va ser detingut a la frontera del riu Runer aquest dijous a les 21.30 hores per positiu a la prova de tòxics. En el vehicle, amb matrícula espanyola, es van trobar 37,1 gramsd’haixix amagats sota el seient posterior esquerre, segons ha informat la policia en un comunicat. Al mateix punt fronterer, el cos de seguretat va arrestar dues persones perintroducció de drogues. La primera, una dona no resident de 23 anys, va ser detinguda dimecres a les 16.30 hores amb una pastilla d’èxtasi de 0,7 grams. En segon lloc, dijous a les 20.50 hores, un home no resident de 22 anys amb 1,8 grams de metamfetamina.

Aquests darrers dies el cos va detenir un totald’onze persones per presumptes delictes contra la salut pública, contra la seguretat en el trànsit, contra la integritat física i moral, i per conduir amb el permís retirat.

Entre aquests, quant a la resta de delictes contra la seguretat en el trànsit, dimarts poc després de les 15 hores la Policia va detenir un home no resident de 60 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 0,88 després d’atropellar una vianant al'avinguda Dr. Mitjavilad'Andorra la Vella. Per les lesions per imprudència també se’l va detenir per un presumpte delicte contra la integritat física i moral.

La matinada de divendres s’ha detingut a les 02.15 hores un home resident de 35 anys amb una taxa d’1,23 en una parada de circulació. Una estona més tard, cap a les 4 hores, els agents han arrestat un altre home, resident de 30 anys, per un positiu d’1,56 grams d’alcohol per litre de sang.

Per altra banda, aquesta setmana s’han controlat tres homes més per conduir amb el permís retirat. El primer, resident de 19 anys, dimarts a les 01.05 hores a Andorra la Vella. El mateix dimarts a les 12 h oresa Canillo es deté el segon, resident de 33 anys. I, finalment, dijous a les 15.35 hores es localitza un tercer, resident de 29 anys.

tracking