RELACIONS INTERNACIONALS

Conferència sobre la UE de l'Ambaixador de la República Txeca a Andorra

Iván Jančárek durà a terme el parlament el 23 de novembre a les 9:30h a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç

L'ambaixador de la República Txeca a Andorra, Iván Jančárek

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis organitza la conferència "La Unió Europea i Andorra des de la perspectiva de la Presidència Txeca 2022" a càrrec de l’ambaixador de la República Txeca a Andorra Iván Jančárek, segons informa l'organisme en un comunicat. Així, la conferència tractarà dels avantatges que brindarà a Andorra l’Acord d’Associació entre el Principat i la Unió Europea.

La Cambra destaca que l’Ambaixador Jančárek té una àmplia experiència en aquesta matèria ja que va coordinar les negociacions del seu país amb la Unió Europea i va establir tota l’estructura de coordinació institucional després de que Txèquia s’unís a la UE. A més, la RepúblicaTxeca ha assumit durant aquest segon semestre la presidència del Consell de la Unió Europea.

Alhora,Jančárek és diplomàtic de carrera, amb més de 30 anys d’experiència i ha estat diplomàtic a lesAmbaixades Txeques de Maputo, Pretòria i Estocolm. Va ser ambaixador de la República Txeca a Dinamarca i Brasil. Coordinador de les negociacions amb la UE i responsable d’establir l’estructura de coordinació institucional una vegada l’annexió a la UE. Com a viceministre adjunt, va ser responsable de les relacions amb els països no europeus i amb els països subsaharians en particular. Actualment és Ambaixador de la República Txeca a Espanya i el Principat d’Andorra. També està acreditat com Ambaixador a l’OMT, segons recorda la Cambra.

tracking