TRÀNSIT

Pas alternatiu al pont d'Anyós per obres fins al febrer

Mobilitat informa que es faran treballs de rehabilitació de la infraestructura

Pont d'AnyósMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat informa que apartir de demà dimarts 15 de novembre es donarà pas alternatiu al pont d'Anyós (CS310) amb motiu dels treballs de rehabilitació del pont. En hora punta, el pas alternatiu es farà amb senyalistes i la resta del temps mitjançant semàfors. Es preveu que les obres durin fins al febrer.

Així mateix, han informat que aquest dimarts dia 15 de novembre, de les 21  hores a les 05  hores de la matinada, el trànsit de la General 1 en direcció Nord romandrà tallat entre la rotonda de la Comella i la rotonda de Casadet amb motiu del muntatge d'una grua.

Per altra banda, recorden que les nit del 14 fins al 17 de novembre, es duran a terme treballs de pavimentació a la rotonda d'Aixovall de Sant Julià de Lòria i tot i que aquests no implicaran talls de trànsit, el sentit de la circulació es pot veure modificat puntualment. Durant el dia no s'hi treballarà i la circulació romandrà oberta; tanmateix, recomanem circular amb precaució per la zona, ja que estarà fresada.

La zona afectada de la capital

tracking