El Mountain Music busca noves dates

El festival s'endarrereix perquè PasGrau acollirà 'elrow'

jordi torres, andorra taste, turisme,SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

ElMountainMusic Festival busca noves dates. L'esdeveniment organitzat per Andorra Turisme s'haurà d'endarrerir, tal com ha anunciat avui el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, després que les pistes d'esquí hagin comunicat que acolliran el festivalelrowaPasgrau. "En assabentar-nos de la iniciativa privada, que no se'ns havia comunicat de manera oficial, Andorra Turisme no vol contraprogramar", ha manifestat el ministre.

Torres ha celebrat que propostes com aquesta neixin del mateix sector privat. "No estem dolguts, sinó contents que el sector privat agafi la iniciativa. Ara bé, sí que ens agradaria poder estar molt més coordinats amb aquests elements", apuntant que "s'agrairia que se'ns comuniqués perquè fa mesos que hi treballem en el projecte i ho hem de tornar a reordenar". Tot i això, el titular de la cartera de Turisme ha celebrat que "el projecteelrowés molt interessant i pot atraure moltíssima gent".

En un principi, elMountainMusic festival estava previst que se celebrés al març a l'aparcament del Tarter, coincidint amb les finals de la copa del món d'esquí. Ara bé, finalment es reprogramarà perquè en aquelles dates també se celebra el festivalHibernational Pas de la Casa i, tal com s'ha anunciat avui, elRowal sector de Grau Roig.

tracking