Igualtat

Conferència sobre la violència sexual en l'oci nocturn

Igualtat organitza diverses activitats en el marc de la commemoració del Dia internacional contra la violència envers les dones

Dia Internacional contra la violència envers les donesGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Igualtat organitza diverses activitats els dies 17 i 18 de novembre en el marc de la commemoració del Dia internacional contra la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre. Sota el títol, 'El sexisme també surt de festa. Violències sexuals en contextos d'oci nocturn', el 17 de novembre elYomoCèntric Hotel de la capital acollirà una conferència a càrrec d'Anna Burgos OtgerAmatller. Burgos ésantropòlogaexperta en gènere, drogues i prevenció de violències sexuals iAmatllerés psicòleg expert en l'abordatge dels usos de drogues i addiccions. La conferència va dirigida a la població en general i es farà de les 19.30 a les 21 hores, segons informa l'executiu en nota de premsa.

Tanmateix, el ministeri organitzarà el 17 i el 18 de novembre una formació que tindrà lloc al centre culturalLaLlacuna. Aquesta aniràtambéa càrrec de Burgos i d'Amatlleri anirà dirigida a professionals susceptibles d'intervenir en aquesta problemàtica, concretament, des de l'àmbit social i de salut. La formació portà el títol de 'Perspectiva de gènere i drogues' i en aquesta s'identificaran patrons de consum de drogues i estratègies, protocols i models d'intervenció tenint en compte la perspectiva de gènere. També es farà referència a bones pràctiques irecomanacionsper prevenir i intervenir en addiccions des de la perspectiva de gènere.

tracking