Educació

L'escola andorrana de Santa Coloma es converteix en "Amiga d'Unicef"

El centre de 2a ensenyança ha signat un conveni amb l'entitat per impulsar objectius solidaris

Les responsables de l'escola i d'Unicef aquest matí al centreUnicef

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola Andorrana de 2a Ensenyança de Santa Coloma s'ha convertit en "Escola Amiga d'Unicef" amb la signatura del conveni entre la directora del centre, Olga Moreno, i la presidenta de l'entitat, Marianela Vila, aquest matí´. L'acord de col·laboració suposa que l'escola "inspira la seva comunitat educativa a treballar en un objectiu solidari d'alt impacte", segons assenyala l'ONG.

El centre de Santa Coloma és el primer del sistema andorrà que s'ha adherit a aquesta iniciativa i el compromís signat comporta que incorpori al pla educatiu el coneixement i la defensa els drets de l'infant recollits a la Convenció de l'ONU del 1989. També hauran de celebrar el Dia universal de la infància el 20 de novembre i promoure activitats per captar fons per donar suport a programes de cooperació.

L'objectiu d'aquest any per al centre serà recaptar diners per comprar una Maleta Escolar i una tenda de campanya. La maleta conté tots els materials necessaris perquè el professor pugui fer classe a 40 infants, amb llibres, llapis, gomes, tisores, pissarra i una ràdio solar.

tracking