accident laboral

Mor un operari de 62 anys en caure-li un toro al damunt

Els cossos d’emergència no van poder fer res per salvar l’home, que tenia 62 anys

El lloc dels fets.google maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un treballador de 62 anys d’edat va morir ahir a primera hora de la tarda en accident laboral quan li va caure a sobre una màquina elevadora que estava manipulant en aquell moment.

Els fets van tenir lloc en unes instal·lacions de l’empresa del sector del transport on treballava el finat, situada al carrer de la Closa d’Andorra la Vella, un dels travessers de l’avinguda de Santa Coloma, segons van detallar al Diari fonts dels bombers i del cos de policia. El servei d’ordre va explicar que s’ha obert una investigació per determinar les causes de l’accident, que va provocar la mort a l’acte del treballador.

Els bombers van rebre l’avís de l’accident a la una i dos minuts de la tarda. El cos va enviar fins al lloc dels fets una ambulància, un vehicle d’excarceració i un vehicle d’enderroc per poder aixecar la màquina i accedir al cos de l’accidentat. El cap de guàrdia va desplaçar-se amb l’equip de salvament. Alhora, els bombers també van activar el Servei d’Urgències Mèdiques i van avisar dels fets el servei de circulació del comú d’Andorra la Vella.

Però quan els efectius dels cossos d’emergència van arribar al lloc dels fets l’home ja era mort i no va poder-se fer res per reanimar-lo, segons van informar els bombers.

El darrer accident en l’àmbit laboral mortal al Principat va tenir lloc fa més d’un any, el 23 de setembre de l’any passat en les obres de remodelació de l’antic Punt de Trobada, l’actual Epizen. En aquell cas la víctima va ser el propietari d’una empresa subcontractada. L’home va morir mentre feia treballs de desmuntatge de les estructures de formigó i ferro a la part superior de l’edifici.

tracking