Tres ferits en tres accidents de trànsit

Un home resident de 60 anys i dues dones residents de 24 i 38 anys han estat traslladats avui a l'hospital

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones han resultat ferides lleument en diversos accidents de trànsit que han succeït avui a la xarxa viària del país. El primer sinistre ha tingut lloc a les 7 del matí, quan un home resident de 60 anys ha patit un topada de moto a l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma. En l'accident hi ha hagut implicada una furgoneta Volskwagen Transporteri una motocilcleta KTM Freeride, ambdós amb matrícula andorrana, segons ha indicat la policia. La víctima que conduia la motocicleta ha estat traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell amb ferides lleus, segons el cap de guàrdia del centre sociosanitari.

D'altra banda, dues dones residents han resultat ferides en dos accidents de trànsit al carrer Prat de la Creu de la capital i al túnel de la Pedrera aquest migdia. El primer ha tingut lloc a les 14.31 hores al túnel de la Pedrera, amb un sol vehicle implicat, un turisme Peugeot 206 amb matrícula andorrana. La conductora, una resident de 24 anys ha estat traslladada a l'hospital. En el segon hi ha hagut implicat també un sol vehicle, un ciclomotor Yamaha Cs5 amb matrícula andorrana. La policia ha rebut l'avís a les 15 hores i la dona resident de 38 anys que el conduïa ha necessitat ser traslladada al centre sociosanitari.

Accident ahir a la General 1

La xarxa viària va ser escenari ahir també d'un accident de trànsit entre dos turismes, un BMW 116D amb matrícula espanyola i un Toyota Corolla amb matrícula andorrana. La conductora del segon, una dona resident de 54 anys, va resultar ferida lleument.Els fets van tenir lloc a la General 1 al punt quilomètric 0,850, de l'avinguda Tarragona, d'Andorra la Vella i la policia va rebre l'avís a les 18.14 hores.

tracking