Gastronomia

El platet d'autor, la novetat de l'Andorra a Taula

L'organització espera servir 4.500 menús

Carlos Cardona, director de l'hotel Serras Andorra, i Jordi Pujol, portaveu de la Unió HoteleraEmma Coll

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Andorra a Taula donarà el tret de sortida demà amb una novetat: el platet. "Es tracta de tapes d'autor per començar a fer gana abans del menú", ha detallat el portaveu de la Unió Hotelera, Jordi Pujol. La intenció és "donar un punt més al tema gastronòmic" al país. Dels 24 restaurants que participen a l'Andorra a Taula, dos establiments només oferiran el platet, mentre que dos més serviran la tapa d'autor i el menú gastronòmic. La resta continuarà només amb el menú tradicional. "Si funciona es quedarà i si no continuarem buscant coses per donar un toc més", ha avançat Pujol amb referència a la novetat d’enguany. El platet anirà acompanyat amb una cervesa i tindrà un cost de 5 euros, mentre que el preu del menú gastronòmic es manté entre els 25 i els 40 euros.

La fita gastronòmica se celebrarà del 4 al 24 de novembre, coincidint amb l'Andorra Shopping Festival. Pujol ha destacat que totes les parròquies tindran, com a mínim, un establiment que hi participi. L'organització ha manifestat la satisfacció d'arribar a la 16a edició de l'Andorra a Taula i ha advertit que les expectatives són igualar les xifres de l'any passat, quan es van vendre uns 4.500 menús.

El potencial d’Andorra

El portaveu de la Unió Hotelera ha destacat el progrés que ha fet el Principat a nivell gastronòmic en els darrers anys. "Fa vuit anys, quines ofertes gastronòmiques i estrelles Michelin teníem?" s'ha qüestionat, indicant que ara "el qui no té estrella ben aviat la tindrà". Amb aquesta afirmació, Pujol ha volgut fer referència al fet que "tenim la matèria i els professionals per tenir estrelles".

tracking