VISITA PASTORAL

Vives creu que l'habitatge construït no és pels treballadors

El Copríncep episcopal dona suport a les polítiques del Govern per fer front a la crisi del poder adquisitiu

Pregària al Cementiri dels TúnelsMarc Romero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha remarcat aquest matí en el dia de Tots Sants la necessitat decontinuarfent front a la política d'habitatge. "Sé que el Govern està molt interessatabuscar solucions, aquests dies estic veient els grups parlamentaris i a tots els preocupa aquestes qüestions perquè el nivell de vida a Andorra que per alguns és folgat que es repartís millor les càrregues" ha destacat el Copríncep des delaMassana.

Amb relació al'habitatge, el Copríncep ha asseverat que "és una qüestió que caldrà enfocar-la bé, perquè hem fet molts habitatges, peròpotserno són per als nivells més normals, de la classe mitjana, dels treballadors o temporers". Així i tot, Vives ha assegurat que "hi ha iniciatives, vam saber respondre amb els comuns amb la pandèmia i jo espero que també sigui possible ara aquesta resposta".

D'altra banda, el Copríncep ha destacat que per ara no ha demanat un coadjutor per començar a preparar el seu relleu, comsí ques'ha fet amb el representant de Copríncep al Principat. "El senyor Eduard Ibáñez crec que pot ser un bon representant i aquest és el camí que hem fet; està destinata quèhi hagi, en un moment o altre, un relleu escalonat i ben fet, ara el seu temps és veure i escoltar la societat andorrana".

tracking