EDUCACIÓ

El SEP demana que els mestres no hagin d'acreditar els mèrits per accedir al pla de carrera

El sindicat convocarà una nova assemblea extraordinària per marcar “les línies vermelles” de la negociació amb el ministeri

L'Assemblea del SEP ha tingut lloc a la sala del comú d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'assemblea del Sindicat d'Ensenyament Públic d'aquest vespre ha acabat amb poques decisions concretes però sí un malestar generalitzat. El sindicat ha repassat l'estat de la negociació amb el ministeri d'Educació amb relació al pla de carrera. Així, si bé des de l'executiu es demana que els mestres hagin d'acreditar la seva experiència i els seus mèrits, el sindicat considera que per a un professional que fa anys que exerceix "no és just".

"Les taules sectorials estan començant a treballar des de fa un parell de setmanes, amb els equips directius i amb elSEPi a partir de la setmana vinent amb els professors; el que s'ha de fer després de l'assemblea d'avui és que s'ha d'organitzar una nova assemblea extraordinària perquè així com el ministeri ens marca unes línies vermelles nosaltres també pensem que tenim dret a exigir-ne", ha remarcat la secretaria d'organització delSEP, CarlaGuinot.

"La gran dificultat, perquè aquesta carrera està prevista per començar de zero, és com es col·loca a les persones, el ministeri no vol col·locar als treballadors per antiguitat sense avaluar-nos i nosaltres tenim un punt de vista diferent", ha apuntat MarisaSantos, també a la junta del sindicat.

tracking