Un ingressat per covid i 86 positius més

El pacient està hospitalitzat a planta després de passar uns dies a l'UCI

UCI i Planta Covid

UCI i Planta CovidFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un contagiat de covid resta ingressat a l'hospital a una habitació de planta després d'haver millorar el seu estat ja que ha requerit passar uns dies a l'UCI, segons ha informat avui el ministre Portaveu. Eric Jover ha destacat que la incidència de la pandèmia ha registrat des de dimecres passat "dades similars" a les últimes setmanes amb 86 positius notificats. I ha incidit que tot i que la xifra representa una baixada en comparació amb els repunts lleugers d'aquest mes que no se li pot donar importància i s'han de mirar amb perspectiva.

El total d'afectats pel virus suma 46.535, dels quals hi ha 129 casos actius, 14 menys que la setmana passada perquè s'han registrat un centenar més de recuperacions que suposen 46.251 altes de contagiats des del març del 2020.

Jover ha explicat que per la baixa pressió sanitària es mantenen una setmana més les recomanacions sanitàries vigents per la covid.

El nombre de vacunes administrades ascendeix ja a 159.941 dosis, entre les quals hi ha 1.209 quartes inoculacions. El Govern recorda que les persones majors de 60 anys poden demanar cita per rebre la segona dosi de record, la quarta injecció de la vacuna contra la covid, trucant al telèfon 821 955.

tracking