Homenatge

Correos dedica un segell a Òscar Ribas

L'empresa recorda que l'ex cap de Govern va ser "una figura clau" en la consolidació d'Andorra com estat de dret, democràtic i social

Segell d'homenatge a Òscar Ribas de Correos espanyolsC. E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Correos espanyols ha emès avui un segell dedicat a l'ex cap de Govern i empresari Òscar Ribas que es pot adquirir a les oficines de l'empresa o adreçant un correu electrònic al servei filatèlic al client. El servei postal espanyol destaca que Ribasva ser "una figura clau per al procés de consolidació d'Andorra com estat de dret, democràtic i social, que va culminar el 1993 amb la Constitució". I remarca que el seu recorregut polític ha estat reconegut tant al Principat com a l'estranger recordant que va rebre la medalla del grup d'exsíndics i ex consellers generals d'Andorra i també la Gran-Cruz de l'orde d'Isabel la Católica a Espanya i la Légion d'honneur de França.

Correos recorda que la figura política d'Òscar Ribas està estretament vinculada "a la reforma i modernització de les institucions andorranes i la separació dels poders executius i legislatius del 1982: amb la creació d'un òrgan executiu Ribas va passar a ser el primer cap de Govern del país".

El segell té un valor postal d'1,95 euros i Correos ha fet una tirada de 50.000 unitats.

tracking