La Trobada de Treball d'hivern aplega 16 empreses i 160 aspirants

L'acte ha tingut lloc al Centre de Formació Professional d'Aixovall i ha començat amb la presentació de les oportunitats laborals

Participants en el Job Meeting avui a AixovallSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Trobada de Treball de la temporada d'hivern 2022-2023, impulsada pel Servei d'Ocupació d'Andorra, ha aplegat a 16 empreses i 160 persones que estan en recerca de feina o en recerca de millora del seu lloc de treball, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, l'acte que ha tingut llocal Centre de Formació Professional d'Aixovall, ha començat a les 10 hores amb la presentació de les oportunitats laborals que ofereixen a la temporada d'hivern per part de les empreses, els requisits i les condicions dels llocs de treball. Així mateix, les companyies han habilitat un estand perquè les persones interessades poguessin presentar la seva candidaturai passar una primera entrevista laboral.

El secretari d'Estat d'Economia i Empresa, Èric Bartolomé, ha destacat l'èxit de participació d'aquesta jornada, que permet no només oferir un lloc de treball a les persones que es troben en recerca, sinó també a persones que desitgen canviar i millorar la seva situació laboral actual, segons destaca l'executiu.

El Job Meeting celebra la cinquena edició

tracking