EDUCACIÓ

Clou la 38a Universitat d'Estiu i Tardor

El catedràtic Pere Vilanova ha finalitzat el cicle de conferències amb la seva xerrada "La fragmentació de conflictes en un món, en canvi"

Pere Vilanova durant la ponènciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El catedràtic emèrit de ciència política i de l'administració de la Universitat de Barcelona, i un dels pares de la Constitució del Principat, Pere Vilanova, ha estat l'últim ponent de la trenta-vuitena edició de la Universitat d'Estiu i deTardord'Andorra que ha finalitzat avui.

Amb la conferència "La fragmentació de conflictes en un món, encanvi", Vilanova ha explicat com el món actual ha adquirit una estructura difícil d'explicar i de comprendre i pel qual no tenim ni solució ni forma de descriure.

Entre d'altres, enguany han participat en laUniversitat d'Estiuponents comJavierdeLucas, catedràtic de filosofia del dret i filosofia política,RonyBrauman, director d'estudis de la Fundació Metges Sense Fronteres i president de Metges Sense Fronteres del 1982 al 1994, oSylvieMatelly, economista i sotsdirectora de l'Institut de Relacions Internacionals i Estratègiques (IRS). A l'acte, que s'ha celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella també hi ha assistit el cap de Govern i la ministra d'Educació i Ensenyament entre altres autoritats.

tracking