CLIMA

Màximes de vent de 115 quilòmetres per hora a Perafita

Meteorologia no descarta ruixats febles aquesta tarda i a partir de demà més presència del sol

La pertorbació Armand continua aportant nuvolositat al paísMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei Meteorològic informa que els cops màxims de vent es van registrar ahir entre les 10 i les 11 de la nit amb 32 km/h a la Borda Vidal, 99 km/h al Roc de St. Pere, 84 km/h a la Comella, 74 km/h a les Salines i 115 km/h a Perafita. Pel que fa a les precipitacions,des de dimecres dia 19 al vespre s'han acumulat 18,8 mm a la Borda Vidal; 28,6 mm a Perafita; a Roc de St. Pere 22,5 mm; a Les Salines 26,2 mm i a Sorteny: 29,2 mm.

Per això, Protecció Civil ja va activar un avís groc per vent de component sud-oest i taronja al nord. Les valls més afectades es preveia que fossin les orientades de sud-oest a nord-est, com el tram del Valira d'Orient que va de Canillo a Soldeu entre altres.

Pel que fa a la previsió meteorològica d'aquest cap de setmana, el servei nacional informa que un front provinent de la pertorbació Armand continua aportant nuvolositat al país i no es descarta algun ruixat feble a primeres hores de la tarda. De cara a demà dissabte hi haurà més presència del sol, tot i que el vent intens en altura mantindrà els núvols al nord.

Entrada a la vall del Madriu-Perafita-Claror.

tracking