Transport

AirNostrum és l'única companyia que opta a la línia aèria amb Madrid

Govern obre un període de quatre dies laborals per examinar la documentació tècnica presentada

Passatgers d'un dels vols a Madrid.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AirNostrumés l'única companyia que s'ha presentat en el procediment per assumir l'explotació de la línia aèria entre els aeroports d'Andorra-LaSeu iAdolfoSuárez Madrid - Barajas per a l'any 2023, segons ha informat avui Govern en nota de premsa.

Un cop presentada la documentació tècnica i administrativa per part de la companyia, l'executiu obre ara un període de temps de quatre dies laborals per examinar-la, fer-ne les verificacions corresponents i demanar informació complementària si s'escau. Passat el termini es procedirà a obrir el sobre amb la proposta econòmica de l'oferta. Govern preveu poder adjudicar el servei el mes de novembre.

Les empreses interessades a optar a l'explotació de la línia aèria amb Madrid havien de presentar una oferta que inclogués dos vols d'anada i tornada en cada direcció i l'estimació econòmica per ampliar la línia amb una nova connexió entre setmana.El concurs es va convocar per la via de la contractació urgent i les empreses interessades tenien fins avui per presentar la seva sol·licitud. Es tracta d'un tràmit necessari, ja que l'actual adjudicació a AirNostrum finalitza el 31 de desembre.

tracking