HABITATGE

Nou registre informàtic de cèdules i certificats d'habitabilitat

L'executiu vol obtenir un sistema digital més complet per reforçar el coneixement de l'estat del parc immobiliari

El ministre de Territori i Habitatge al seu despatx.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha aprovat la licitació de la prestació de serveis per crear un nou sistema d'informació relatiu al registre informàtic de cèdules i certificats d'habitabilitat, que s'ha de gestionar des del ministeri de Territori i Habitatge. El ministre Jover ha informat que es tracta d'una licitació que s'ha realitzat amb caràcter urgent per "poder tenirquantabans aquestes dades". En aquest sentit, l'objectiu és obtenir un sistema digital més complet per accedir a les dades de manera més eficient i per reforçar el coneixement de l'estat del parc immobiliari des de la perspectiva de l'habitabilitat. El Portaveu de l'executiu ha indicat que la informació de la qual es disposa ara "no ésfàcilmentconsultable". Amb aquest nou registre es preténpoder "ajudar a les persones que necessitin un certificat i poder compartir al màxim la informació de qualitat".

Per això es crea aquest registre informàtic, donat que actualment les cèdules i els certificats d'habitabilitat són arxius signats digitalment amb un registre mínim de dades digitalitzades. Aixímateix,es vol que aquest registre agilitzi l'obtenció d'aquests documents, cèdules i certificats d'habitabilitat per millorar l'experiència de la ciutadania i dels professionals que ho demanin.

Les ofertes s'han de presentar en un sobre tancat, en horari d'atenció al públic del Servei de Tràmits del Govern, fins al 17 de novembre del 2022.

tracking