Solidaritat

Éxit de la jornada de donació de cabell

Tres dones ja estan utilitzant perruques del banc solidari

banc perruques, andbank, donació, càncer, cabellsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jornada de donació de cabell coincidint amb el Dia mundial contra el càncer de mama per al recentment creat banc de perruques solidàries està sent tot un èxit. I és que només al matí hi havia ja una trentena de dones que havien demanat cita al centre d'estètica Kerala del carrer Prat de la Creu de la capital per poder donar el seu cabell, que s'utilitzarà per a l'elaboració de perruques per a dones amb càncer de mama. Totes les persones que hi estiguin interessades en col·laborar en aquesta acció que porta com a lema "Canvia el teu cabell per un somriure", ho poden fer també fins a les 19 hores d'aquesta tarda.

Nelly Garcia, professional especialitzada en perruqueria i estètica oncològica, ha explicat que per donar s'ha de tenir un cabell de com a mínim 30 centímetres i per a la confecció de cada perruca es necessiten unes vuit donacions. "Aquesta setmana ja han vingut cinc persones a demanar-nos la perruca solidària i les assessorem sobre el tall i el color que volen. I la veritat és que elles mateixes s'emocionen quan es tornen a veure amb el cabell i totes surten d'aquí plorant", ha explicat Garcia.

El banc solidari de perruques ha estat impulsat per Andbank gràcies a un acord amb l'organització espanyola 'Mechones Solidarios' i en aquest moment ha cedit de manera gratuïta ja tres perruques perquè puguin ser utilitzades per dones que pateixen aquesta malaltia, el tractament de la qual provoca la caiguda del cabell. Gràcies a la col·laboració d'empreses com Caldea, Grandvalira o Shiori, les donants han rebut un obsequi d'agraïment i, a més, participaran en un sorteig d'un forfet de Grandavalira.

tracking