Solidaritat

Crèdit Andorrà cedeix un local comercial a l'Unicef

L'espai ubicat a l'avinguda Meritxell acollirà la botiga solidària

La presidenta de l'Unicef Andorra, Marianela Vila, i la directora de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà, Núria Roca, al nou localCrèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Unicef disposarà d'un nou local per a la botiga solidària que ha estat cedit per Crèdit Andorrà, segons ha informat avui. L'espai està al número 26 de l'avinguda Meritxell i té una superfície de prop de 200 metres quadrats on s'hi exposaran articles de segona mà destinats a la venda.

La directora de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà, Núria Roca, ha assenyalat que "estem contents de cedir aquest local per a una iniciativa solidària" i ha recalcat la bona ubicació de l'espai que està enuna de les principals vies comercials del país. La presidenta del comitè de l'Unicef a Andorra, Marianela Vila, ha agraït la cessió per part de l'entitat i hadestacat "el compromís de Crèdit Andorrà amb Unicef des de fa més de divuit anys, amb la participació en diferents programes i la contribució a través de la targeta de crèdit Visa Unicef". Les iniciatives promogudes per les dues entitats des del 2004 fins al 2022 han aportat a l'ONG més de 850.000 euros, segons indica Crèdit Andorrà.

L'Unicef vendrà a la botiga solidària roba,articles per a nadons, objectes per a la llar i material esportiu, entre d'altres, i puntualment tindrà articles nous de marques conegudes donats per altres botigues del Principat. Els beneficis es destinaran als projectes que l'ONGa Andorra desenvolupa arreu del món.

tracking