HABITATGE

Cinquanta aspirants als vint pisos socials de Casa Aristot Mora

L'Institut d'Habitatge ha destinat 50.124 euros a proveir l'edifici dels equipaments, mobiliari i electrodomèstics

Edifici Casa Aristot Mora d'habitatges de protecció públicaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Director de l'Institut Nacional de l'Habitatge ha aprovat l'oferta d'habitatge de protecció pública pel 17 de novembre d'enguany quan s'inicarà el procediment d'adjudicació. Així, cinquanta persones són les aspirants als vint habitatges de l’edifici Casa Aristot Mora del carrer Ciutat de Vall 49 d’Andorra la Vella destinades apersones en risc d’exclusió social.

Els futurs habitants en aquests domicilisno hauran d’abonar la totalitat del lloguer, sinó que només podran arribar a pagar fins a un 25% dels seus ingressos. Així, la part restant l’assumirà el Govern. En aquest sentit,l’adjudicació s'ha fet tenint en compte les característiques de la persona sol·licitant i les dels habitatges disponibles, així com els compromisos que la persona sol·licitant accepti de forma voluntària i els que rebutgi de forma expressa per l’execució del programa Primer la Llar.

50.124 euros en equipar els pisos

Per altra banda, el mateix organisme ha fet pública l'adjudicaciódefinitiva a JJJ Distribucions SL del concurs per al proveïment, el muntatge i la instal·lació de mobiliari, electrodomèstics, mampares i cortines per a l’edifici. En aquest sentit, es destinen 10.007 euros pels electrodomèstics; 19.384 euros pel mobiliari; 6.330 euros per les mampares; 14.403 per les cortines.

tracking