Seguretat viària

Sancionats 37 conductors en 339 controls al voltant de les escoles

La policia ha imposat 25 multes per no passar la ITV

Agents de policia en un control al voltant de les escolesSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detectat 37 infraccions al codi de circulació en els controls a 339 conductors durant la campanya al voltant dels centres escolars que s'ha fet entre el 12 i el 30 de setembre, segons informa aquest matí. La majoria de les sancions han estat motivades per no passar la ITV en el termini establert, amb 25 casos, i dues més corresponen a conductors que circulaven en vehicles sense el distintiu en vigor de la inspecció.

El cos de seguretat indica que durant la campanya específica per garantir la seguretat en el transport dels infants i evitar conductes imprudents els controls han servit per constatar una desena d'infraccions més. Cinc van ser a motoristes que no duien guants, dues per no portar el permís de conduir tot i tenir-lo, un conductor va ser multat per parlar pel mòbil, un altre per no portar cordat el cinturó de seguretat i l'última per no respectar algun dels senyals prohibitius.

La policia recorda que el transport correcte dels menors es controla "de manera regular al llarg de l'any" amb l'objectiu de garantir la seguretat dels petits "i de conscienciar pares o tutors de la seva importància".

tracking