Restauració

El xef Andrea Tumbarello, al capdavant d'un restaurant a Soldeu

El cuiner italià oferirà propostes gastronòmiques a l'hotel Park Piolets

El xef italià Andrea TumbarelloPark Piolets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els plats del xef italià Andrea Tumbarello es podran degustar al restaurant del Park Piolets MountainHotel&Spa durant la temporada 2022-2023, segons ha anunciat l'establiment. L'hotel remarca que "reforça la seva aposta per la gastronomia amb un acord amb el reconegut xef" propietari del restaurant Don Giovanni, que està considerat "un referent de la cuina italiana a Madrid".

Tumbarello té dos Sols de la guia Repsol, el reconeixement del millor restaurant italià de la capital espanyola i és reconegut per les seves aparicions al programa Masterchef de TVE i per ser "el rei de la tòfona, ja que compta amb la seva pròpia línia de productes basats en aquest producte", assenyalen des de Park Piolets. I recalquen que l'establiment posiciona la gastronomia "com un pilar central dins l'estratègia de negoci" ja que afegeix aquest acord a l'obertura del restaurant Kao Soldeu el 2019 del xef Josep Maria Kao.

El director general de l'hotel, Jordi París, destaca que tenir a Andrea Tumbarello a Park Piolets "és un autèntic luxe" per a l'establiment i per als clients "que podran gaudir de la millor cuina italiana". El conegut xef italià assessorarà la direcció culinària de l'hotel en el Restaurant Buffet by Andrea Tumbarello que oferirà "plats d'especialitats italianes, genuïns i autèntics amb productes de primera qualitat i de temporada", entre els quals hi haurà pastes naturals italians amb tradicionals salses i altres plats d'autor com la "lassagna della mamma, rissotos, ossobuco i parmigiana, una àmplia gama d'antipasti i pizzes elaborades amb massa natural de producció pròpia i deliciosos postres com la pannacotta i el tiramisú", exposen des de Park Piolets.

tracking