Col·lectius

Jornada sobre la Llei de contractació pública

Les sessions se celebraran a l'auditori de MoraBanc

Jornada sobre la Llei de contractació pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els despatxs d'advocats Eurolex Andorra i Tornos Abogados organitzen amb el suport de MoraBanc una jornada sobre la nova Llei de contractació pública per a dimarts vinent a l'auditori de l'entitat. Les sessions començaran amb la presentació a càrrec dels lletrats Joan Monegal i Joaquín Tornos a les quatre de la tarda i a després s'oferiran cinc ponències.

La primera intervenció serà de Francesc Valdivia, director de l'àrea de contractació pública, del despatx barceloní de Tornos Abogados que abordarà els contractes administratius i privats. L'advocat d'Eurolex Joan Monegal parlarà després sobre l'expedient de contractació i l'arbitratge i Benjamí Rascagneres, també lletrat d'Eurolex, comentarà els procediments de contractació i la plataforma de contractació del sector públic.

Joaquín Tornos farà una ponència sobre els tipus de contractes i la jornada acabarà amb Jordi Martínez, interventor del comú d'Encamp, que farà una exposició pràctica sobre l'aplicació de la Llei de contractactació per part dels comuns en tant que òrgans de contractacació.

tracking