Empreses

Crèdit Andorrà preveu reduir fins al 22% el consum energètic

L'entitat suprimirà els llums de Nadal de la façana i en la decoració interior de les oficines

La seu social de Crèdit Andorrà no tindrà llums de Nadal aquest any per estalviar energiaC. A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà posa en marxa un pla d'eficiència energètica per reduir fins al 22% el consum amb un pla d’estalvi que afecta la temperatura, la il·luminació i la mobilitat, segons ha fet públic aquesta tarda, anunciant que eliminarà els llums de Nadal de la façana i de la decoració interior de les oficines. L'entitat destaca que es vol "reforçar l’estratègia ambiental de l’entitat, que a través del Sistema de Gestió Ambiental ja ha reduït més del 15% del consum d'energia entre el 2018 i el 2021 avançant-se a les recomanacions dels organismes internacionals davant la situació de crisi energètica actual" i remarca que el pla també serveix per minimitzar la petjada de carboni, "amb menys emissions de CO2 derivades principalment del consum de combustible".

L'entitat indica que algunes de les mesures ja s'han implementat, com en el cas de la temperatura fixant la climatització a 20 graus a l'hivern i a 26 graus a l’estiu. Crèdit Andorrà també aplica unahomogeneïtzació de l'horari d'encesa i apagada dels rètols exteriors, regulal'apagada de la il·luminació interior i té en compte criteris d'eficiència ambiental en la compra dels vehicles. I assenyala que una de les noves iniciatives d'implantació més immediata és eliminarla il·luminació nadalenca, tant de la façana de la seu social com de la decoració interior de les oficines.

L'entitat preveu instal·lar sensors de presència en les sales dels caixers automàtics i els espais d'aparcament i fer servir control domòtic en la il·luminació interior de les oficines. Crèdit Andorrà assegura que amb aquest pla "consolida el posicionament com a banca compromesa i alinea la seva gestió ambiental a les recomanacions efectuades pel Govern" en les mesures d'estalvi energètic per a l'Administració general.

tracking