MOBILITAT

Retencions de sortida per Espanya

Un accident a la C-14 a l'alçada d'Organyà ha dificultat el trànsit en direcció al Principat

Retencions d'entrada al paísDdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat ha avisat de trànsit dens de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana a la carretera general 1 des de les sis de la tarda fins poc després de les set quan la circulació ha tornat a ser fluïda a tot el país.

Durant la jornada d'avui ja s'han produït cues al matí en aquest casd'entrada al Principat a la nacional 145, la carretera que uneix la Seu d'Urgell amb Andorra. També hi ha hagut retencions de sortida a la carretera general 1 per la fronterahispanoandorranai d'entrada a Sant Julià de Lòria en sentit nord. Les cues han començat a les 11.20 hores i han finalitzat cap a les 14.30 hores.

El Servei Català de Trànsit, informava de retencions a la C-14 a l'alçada del terme municipal d'Organyà en direcció a la Seu d'Urgell a causa d'un accident. En el sinistre no hi ha hagut cap vehicle andorrà implicat i arran del xoc ha ocasionat dos ferits lleus. La carretera ha estat talladafins ales 12.40 hores al quilòmetre 161 en els dos sentits de la marxa, moment en el qual s'ha reobert la circulació al trànsit. Les afectacions a la via han complicat la circulació d'accés al Principat.

tracking