festivitat de la mare de Déu del Remei

El reglament de promoció del cos penitenciari ja està a punt

Rossell anuncia que s'ha "consensuat" amb els sindicats i que també es farà un pla de comunicació

Celebració de la festivitat de la patrona dels agents penitenciaris

Celebració de la festivitat de la patrona dels agents penitenciarisFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d'Institucions Penitenciàries ha celebrat aquest matí la festivitat de la mare de Déu del Remei. Durant l'acte, que ha tingut lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha manifestat que està a punt el reglament d'accés i promoció, que s'ha "consensuat" amb els sindicats i permetrà als membres del cos desenvolupar una carrera professional.

El ministre ha anunciat en el seu discurs que, tal com aconsellava l'estudi de clima laboral que es va realitzar, també està en procés d'elaboració un pla de comunicació perquè hi hagi més transparència en el departament. Rossell ha indicat també que l'any vinent es crearan quatre noves places d'agent penitenciari. El ministre ha assenyalat que espera que amb aquestes dues iniciatives i altres que també estan en marxa millori el clima laboral al centre penitenciari.

En aquesta mateixa línia, el cap de Govern, Xavier Espot, ha qualificat d'"encertadíssima" la decisió presa en el seu dia d'elaborar l'estudi de clima laboral i ha donat per passades les "èpoques de dificultats". "Hem de millorar encara més la imatge de la feina que es fa des del cos penitenciari", ha afegit Espot, destacant que és molt important treballar des de la perspectiva de gènere en aquest departament.

tracking