Andbank reduirà un mínim de 15% d'energia global

El banc, ja ve adoptant, des d’abans de la pandèmia, accions per assolir estalvis, tant energètics com mediambientals

Andbank, seu central del grup bancariFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Comissió executiva d’Andbank ha aprovat l’ampliació del seu pla d’estalvi energètic per reduir el consum d’energia i assolir la reducció de com a mínim un 15% global, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. En aquest sentit, les mesures han estat informades a tota l'entitat en un programa de conscienciació als col·laboradors per assumir l'ús responsable de les instal·lacions i el consum només indispensable tant del material d’oficina com de l’electricitat i l’aigua.

Andbank assenyala que davant l'escenari actual, on la situació mundialestà patint els problemes i els increments en els costos energètics que afecten les economies mundials, l'entitat vol aportar el seu compromísmb la societat andorrana i el país, amb l’objectiu d’aconseguir una reducció com a mínim del 15 % del consum energètic global. Per això, algunes de les mesures que ja ve duent a terme per la reducció d'energia des de fa mesos són l'ajustamentde les temperatures, tant a l’hivern com a l’estiu, o l’automatització de l’encesa i tancament de llums tant a l’exterior com a l’interior de la seu social i de les oficines.

Així mateix, l'entitat bancària informa que opta per noencendre els llums de Nadal que envolten tradicionalment l’edifici de la seu social, i la reducció de la il·luminació dels rètols de les seves oficines. Així mateix, es revisaran les potències contractades per tal d’optimitzar els espais i zones que no són tant utilitzats, a més de revisar les climatitzacions de cada zona per adaptar els graus com a màxim de 26º a l’estiu i de 20º a l’hivern. En aquesta línia, l'entitat ja fa temps que adopta accions per assolir estalvis enfocats adisminuir el consum de paper, la generació de residus, l’electricitat i el gasoil.

tracking