Govern

Vilarrubla exposa l'estratègia d'educació ambiental a Xipre

La ministra d'Educació ha participat en la 9a conferència ministerial pel medi ambient a Europa

Vilarrubla en la reunió d'alt nivell de ministres d'EducacióGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Educació iEnsenyament Superior, EsterVilarrubla, va exposar ahir la nova estratègia andorrana d'educació ambiental per a la sostenibilitat en 9a conferència ministerial pel medi ambient a Europa, celebrada a Xipre.Vilarrublava prendre part ahir de la tercera reunió de ministres d'Educació i Medi Ambient, on va donar a conèixer l'estratègia aprovada el passat 22 de setembre, i va assegurar que els alumnes "posseeixen una sensibilització mediambiental de qualitat, sobretot demostrant un interès especial, els darrers anys, per potenciar el desenvolupament sostenible", segons informa l'executiu. La ministra també va exposar que per elaborar l'estratègia d'educació ambiental s'ha treballat de manera "conjunta i participativa" amb joves, la societat civil i les administracions públiques.

Vilarrublaha pres part avui de la reunió d'alt nivell de ministres d'Educació, on ha compartit taula amb representants de Geòrgia, Armènia, Sèrbia i Romania per explicar algunes de les accions per acostar la natura als joves. Entre elles, el projecte d'Escoles Verdes i l'esquí escolar com a projecte per apropar infants i joves a les muntanyes d'Andorra a l'hivern.

La titular de la cartera educativa ha aprofitat la seva estada a Nicòsia per trobar-se amb el representant de San Marino, AndreaBelluzzi. En la reunió bilateral,VilarrublaiBelluzzihan compartit experiències en el sector de l'educació obligatòria i la universitària. Ambdós han destacat el seu interès per promoure una educació digital de qualitat i s'hancentraten la importància de la ciberseguretat per garantir-ne un bon funcionament.

tracking