Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Caminada contra el Càncer el 23 d'octubre

La sortida i l'arribada seran a la Plaça del Poble on hi haurà un petit village amb carpes amb marxandatge d'Assandca

Presentació de la novena edicióAssandca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Caminada contra el Càncer arriba a la seva novena edició el diumenge 23 d'octubre, després del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, organitzada per l'Associació Andorrana contra elCàncer (Assandca), Grup Pyrénées i la Fundació Jacqueline Pradère, segons informa l'organització en un comunicat. Així, com de costum, recorrerà uns 4 quilòmetres pel centre d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany,per recaptar diners en la lluita contra el càncer i fer visible el compromís de la ciutadania amb aquesta causa.

Com a novetat, la sortida i l'arribada serana la Plaça del Poble (davant del pàrquing Vinyes), on hi haurà un petit village amb carpes amb marxandatge d'Assandca, aigua i, per primer cop, brou Anetoper ajudar els caminants a recuperar forces, segons informa Assandca. A més es donarà una samarreta a tots els participants.

Els organitzadors voldrien que se superessin les marques de l'any passat, el rècord de 1.200 persones i9.984,98 euros recaptats. En aquest sentit, el president de l'associació, Josep Saravia ha indicat que espera que sigui així per "mostrar als malalts que no estan sols i per poder disposarde recursos per a tots els serveis que oferim".Assandca recorda que aquests serveis són, entre d'altres, el transport en autobús i allotjament per seguir tractaments en hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona, classes grupals d'activitat física, musculació i ioga, servei mèdic a domicili 24 hores, assessorament i teràpia psicològica, tatuatges de l'aureola i el mugró i micropigmentació de celles.

tracking