Set persones demanen la vacuna de la verola del mico

La vacunació voluntària va enfocada als col·lectius de risc

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set persones han sol·licitat de formavoluntàrial'administració de la vacuna de la verola del mico, segons ha informat el ministrePortaveu, Eric Jover, aquesta tarda en la roda de premsa posterior al consell de ministres. Jover ha apuntat "no li consta" que cap d'aquestes persones s'hagi administrat de moment el vaccí.

El termini de sol·licituds per rebre la vacuna va obrir-se el dilluns. La vacunació voluntària va enfocada als col·lectius de risc, a aquelles persones que, independentment de la seva orientació sexual, hagin mantingut "una activitat sexual molt important" com, per exemple, haver tingut més de deu parelles al llarg de l'últim any o tres parelles els darrers tres mesos, segons va explicar la setmana passada Jover.

Les persones que compleixin els requisits poden demanar cita a través d'un correu electrònic o per telèfon entre les 9 i les 12 hores. La vacuna, que serveix per prevenir la malaltia i reduir-ne la gravetat en cas que un vacunat s'infecti, s'administrarà al centre de vacunacions de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

tracking