75è aniversari Pyrénées

Jornada de conferències per al 75è aniversari de Pyrénées

La companyia organitza l'11 d'octubre una jornada de debat i taules rodones al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Jornada de debat sobre les tendències de futurPyrénées Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PyrénéesAndorra celebra l'11 d'octubre la jornada 'Mirada al futur' al Centre de Congressos de la capital. L'esdeveniment s'emmarca en els actes de celebració dels75anys de trajectòria de la companyia com un espai de debat i reflexió al voltant de les persones, elretail, la gastronomia, la sostenibilitat i l'impuls del país.

La jornada comptarà amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella i del cap de Govern, Xavier Espot, que juntament amb la cònsol de la capital,ConxitaMarsol, i el president de la companyia,PatrickPérez, inauguraran el cicle de conferències. La primera xerrada, titulada 'La tempesta perfecta', abordarà la transformació digital i anirà dirigida per ÁlvaroOrtín, conseller delegat d'EnzymeAdvisingGroup. El seguiràLaureanoTurienzo, president de l'Associació Espanyola delRetail, amb la conferència 'Omniclient, el futur de les formes de consum'.Per últim, la xef CarmeRuscalledaintervindrà en la tercera ponència, 'Gastronomia moderna i saludable'.

La jornada clourà amb la conferència 'Créixer fent créixer' de Xavier Marcet, president deLeadtoChange, i dues taules rodones on es debatrà sobre projectes sostenibles. La participació en l'esdevenimentés gratuït i calinscripcióprèvia.

tracking