Mostra del model de producció i venda de la carn d'Andorra a ramaders de l'Ariejà

La ministra Calvó ha rebut la visita d'una desena de treballadors que ha comptat amb diverses reunions amb el sector

Visita dels ramaders de la vall del coussairin de l'Àriege a Andorra.SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, ha rebut aquest dilluns la vista d’una desena de ramaders de la Vall del Couserans de l’Ariejà que ha comptat amb diverses reunions amb el sector per acostar de primera mà el model actual que hi ha al país en relació a la producció i comercialització dels productesque es distribueixen sota el règim de Carn de qualitat controlada d’Andorra i IGP Carn d’Andorra, segons informa l'executiu en un comunicat.

Així, la comunitat francesa ha conegut elprocés de cria, producció i engreix del bestiar, així com el procés de creació i funcionament de la societat Ramaders d’Andorra. Segons Govern, acostar la societat els ha permès explicar que aquesta agrupa a tots i que té com a missió principal la gestió del procés productiu i lacomercialització i valorització de les carns que es posen a l'abast dels consumidors amb els segells respectius.

Per altra banda, durant la seva estada a Andorra els ramaders han mantignut una reunió de treballamb el director del departament d’Agricultura i el gerent de Ramaders d’Andorra i a la qual també hi ha participat una representació de l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA). Així mateix, també han visitat lesinstal·lacions de Ramaders d’Andorra ubicades a l’Escorxador Nacional, que permeten transformar i comercialitzar les carns produïdes al país així com conèixer un parell d'explotacions agràries situades a Encamp i Canillo.

tracking