ESDEVENIMENT DEL CENTRE HISTÒRIC

El Tast Músic de la capital comptarà amb una setentena de comerciants

El Centre Històric d’Andorra la Vella acollirà els dies 7 i 8 d’octubre la primera edició del festival que barreja gastronomia, música i compres

Presentació del festivalAss. Comerciants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Històric d’Andorra la Vella acollirà els dies 7 i 8 d’octubre la primera edició del TAST MÚSIC, un esdeveniment que barrejarà gastronomia, música i compres, segons informa l'Associació Centre Històric d'Andorra la Vella en un comunicat. Així, l'esdeveniment donarà el tret de sortida divendres a la tarda amb la batucada de Buskant el To que recorrerà els diferents carrers i racons del centre per anunciar l’inici de la festa.

Ara, la setantena d’associats ultimen els darrers preparatius de l’esdeveniment que compta amb el suport del comú d’Andorra la Vella, segons afirma l'associació. En aquest sentit, la plaçaGuillemó, la placeta de Sant Esteve i el carrer Antic Carrer Major es convertiran en el focus d’atenció acollint els diferents espectacles musicals que comptaran amb formacions musicals del país comFreyja, Manu & The Vodka’s, Slide Acustic Covers, Ishtar Ruiz, Guillem Tudó I Los Desmadraos. Els restauradors de la zona oferiran al públic tapes i/o plats dissenyats expressament per a l’ocasió.

Per altra banda, a través d'unconcurs de fotografia via Instagram es regalaran als premiats un lot de productes provinents dels comerços del Centre Històric. L'organització assenyala que la voluntat del festival és mantenir viu el centre històric en uns dies on l'afluència de gent ha baixat i pretén donar a conèixerl’oferta comercial i gastronòmica, a més de recuperar l'esperit dinàmic del centre.

tracking