EDUCACIÓ

El cicle de perfeccionament professional de l'UdA compta amb vuit propostes

La Universitat d’Andorra reprèn les formacions presencials de curta durada amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà

Una de les formacions que s'han impartit en una edició anteriorUniversitat d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d’Andorra reprèn aquesta tardor el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), un programa de formacions presencials de curta durada adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país que s'emmarca dins l'oferta de formació continuada de l'UdA i compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, segons informa l'ens acadèmic en un comunicat. Així, l'edició d'enguany s'iniciarà els mesos d'octubre i novembre ambvuit propostes d'enfocament molt pràctic dins dels àmbits de la salut, l’empresa, l’educació i la comunicació.

Concretament, segons l'UdA, s'hanprogramat quatre seminaris de l’àmbit de la salut, un seminari de l’àrea d’empresa, un de l’àmbit de l’educació i dos seminaris sobre competències comunicatives en llengua anglesa. Les formacions s’imparteixen en format presencial a la Universitat d’Andorra i tenen una durada d’entre 3 i 9 hores, depenent de la temàtica.

Així, es farà la segona part de la formació d'"Entrenament emocional per a la construcció del benestar" el 21 i 22 d'octubre; una de "Tips for Effective Written Communication" el 25 d'octubre; una d'"Introducció a les problemàtiques de salut mental" el 10 de novembre; una de "Gestió de la compensació: retribució, beneficis i reconeixement" que s'impartirà els dies 9,16 i 17 de novembre; una de "Rubikids:ludifiquem les matemàtiques a través del joc de Rubik" el 14 de novembre; una de "Com comunicar males notícies. Final de la vida i procés de dol" que es realitzarà el 17 i el 18 de novembre; una formació de "Comprensió dels trastorns de la conducta alimentària" el 24 de novembre i l'última sobre "Tips for Effective Spoken Communication" el 29 de novembre.

La Universitat recorda que organitza elCicle de Perfeccionament Professional des del 1996, el qual ha format a més de 2.000 persones. Així mateix, el CPP compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà des del 2004 a través de la qualcontribueix a facilitar l’accés a la formació finançant un 20% de la matrícula.

tracking