TRANSPORT

Andbus amplia freqüències cap a Barcelona

El vehicle de la línia farà parada també a l'avinguda Diagonal a partir de demà 1 d'octubre

Andbus valora portar a la Batllia l'adjudicació de les línies d'autobúsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbus amplia les seves freqüències horàries a partir de demà, 1 d'octubre, segons informa la companyia en un comunicat. Així, els trajectes des de qualsevol punt d'Andorra fins l'Aeroport de Barcelona començarà a les 4 del matí i tindranfreqüències cada dues hores fins a les 18:00 que serà el darrer vehicle de la línia que sortirà del Principat cap a l’Aeroport.

A més, Andbus destaca que els vehicles de la líniaefectuaran aturada també a l’avinguda Diagonal de Barcelona, abans de dirigir-se cap a l’Aeroport. La durada del trajecte estarà condicionada a la densitat del tràfic, però es calcula un temps

aproximat de tres hores.

Així, el trajecte partirà des de l'Estació Nacional d’autobusosd'Andorra, fent parada a l'Avinguda Diagonal de Barcelona i després a la T2 de l'Aeroport per finalitzar a la T1.El trajecte invers des de l’Aeroport de Barcelona tindrà el darrer trajecte amb pas a les 23:15 per l’avinguda Diagonal fins a la seva arribada a Andorra.El preu del bitllet oscil·larà a partir de 15 euros el trajecte, segons recorda la companyia.

tracking