Afers exteriors

Contribució de 50 mil euros a entitats internacionals

Els beneficiaris són la Cort Penal Internacional, l'Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques, el Fons Humanitari per Afganistan i el Comitè Internacional de la Creu Roja

El Govern torna a licitar el Registre integrat d'armesSFGA / J. A. Viladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat aquesta tarda el pagament de 50 mil euros a fons i programes d'organismes internacionals. Concretament, es destinaran 10 mil euros a favor de la Cort Penal Internacional (CPI); 10 mil euros a l'Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques (OPAQ); 15 mil euros al FonsHumanitariper Afganistan de l'Oficina de les Nacions Unides per a la Coordinació d'Assumptes Humanitaris (OCHA), i finalment 15 mil euros a favor del Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR).

Obres de millora a la voravia del revolt de Ràdio Andorra

El consell de ministres també ha ratificat avui la licitació de la darrera fase de treballs de millora de la voravia exterior de la General 2, al punt del revolt de Ràdio Andorra, a Encamp. L'objectiu és construir l'últim tram de voravia exterior, aprofitant l'ample de la plataforma existent i tenint encompteel Pla sectorial de carreteres generals. La licitació es fa mitjançant concurs nacional i amb modalitat ordinària, les empreses interessades tenen tempsfins el3 de novembre per entregar la documentació pertinent.

tracking