Reconeixement

Correus dedica un segell a Elidà Amigó

El segell forma part de la col·lecció #8MTodoElAño en homenatge a les dones emblemàtiques en la lluita per a la igualtat

El segell dedicat a Elidà Amigó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Correus ha emès avui un segell dedicat aElidàAmigó, gran defensora dels drets de les dones i una de les lluitadores per la instauració del dret de vot femení al país. Es tracta del setè segell de la col·lecció #8MTodoElAño, dedicada a les dones emblemàtiques en la lluita per a la igualtat.

Amigó va ser una de les primeres dones d'Andorra a obtenir una titulació acadèmica superior i va ser guardonada amb el premi Àgora per la seva dedicació en la lluita a favor de les dones i en pro de la recerca històrica. A més, va tenir una àmplia implicació en àmbits socials i culturals, sent la presidenta de la Fundació Clara Rabassa durant23anys i membre de la junta directiva de la Creu Roja. Amigó va traspassar el 9 de setembre del 2020 a l'edat de 85 anys.

El segell es pot adquirir a les oficines de Correus, a través de 'CorreusMarket', contactant amb el servei filatèlic o trucant per al seu número de telèfon.

tracking