El temps

Avís groc per tempestes a partir de la tarda

Les precipitacions podrien començar a mitja tarda i allargar-se fins a la matinada

Avís groc per tempestes a partir de la tardaMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tardor astronòmica arriba avui amb l'acostament d'un front d'aire fred que aportarà nuvolositat i precipitacions que han fet activar l'avís groc per la possibilitat que siguin tempestuoses.Meteopreveu que les precipitacions arribin a partir de mitja tarda i s'allarguin fins a la matinada, sent possiblement les més abundants de l'episodi. De fet, s'esperen acumulacions properes als 40 mm. En aquest sentit, Protecció Civil demana tenir precaució en els desplaçaments i prendre atenció en les activitats a l'exterior. Les temperatures es mantindran avui en màximes de 21 graus a Andorra la Vella i 9 al Pas de la Casa.

Per demà s'espera una baixada notable de les temperatures que situaran la cota de neu al voltant dels 2.500 metres, amb mínimes d'11 graus a Andorra la Vella i 0 al Pas de la Casa. De totes maneres, les precipitacions seran febles, disperses i intermitents, segons la previsió deMeteo. El diumenge serà força assolellat, tot i que durant la tarda els núvols podrien guanyar terreny i deixar algun ruixat feble de cara al vespre. A Andorra la Vella la màxima serà de 19 graus i la mínima de 6, mentre que al Pas de la Casa les màximes no superaran els 5 graus i la mínima serà de 0 graus.

L'inici de setmana serà fresc, majoritàriament assolellat al sud i amb nuvolositat i precipitacions febles al nord. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.700 metres i les temperatures màximes seran de 19 graus a Andorra la Vella i de 4 al Pas de la Casa. Les mínimes se situaran en els 6 graus a la capital i baixaran a un grau sota zero al Pas de la Casa.

tracking